Zonwering

Geniet van een comfortabel binnenklimaat in ieder seizoen

zonwering

Geniet van een comfortabel binnenklimaat in ieder seizoen

Natuurlijk daglicht zorgt voor een hoog comfort binnenshuis. Daarom kiezen we massaal voor grote raampartijen en een ruim uitzicht op de natuur buitenshuis. Kies zelf hoeveel zonlicht jij wil binnenlaten door gebruik te maken van premium zonwering. Sluit op warme zomerdagen de zon buiten wanneer jij dat wil. Door gebruik te maken van een efficiënte methode om het zonlicht te doseren, geniet je van deze voordelen:

  • Houd je huis lekker koel, ook al is het buiten tropisch warm
  • Werk comfortabel op je computer zonder reflectie van buitenaf
  • Kijk probleemloos naar je televisie zonder het storende effect van de zon op je scherm
  • Bescherm je meubels tegen schadelijke UV stralen
  • Laat het daglicht binnen, maar sluit de hitte buiten
  • Verlaag je energiefactuur
  • Geniet van meer privacy binnenshuis

Met een goede zonwering van hoge kwaliteit heb je zelf veel inspraak in de hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten. Je geniet in de zomer van een frisse binnenruimte en in de winter hou je makkelijker de warmte binnen.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Zonwering op maat

Zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten voorziet V&V Plus zonwering op maat van jouw project. Of je nu kiest voor het stijlvolle effect van de structurele zonwering aan de buitenkant van de gevel of voor het wow-effect van de zonnescreens die volledig zijn weggewerkt in je gevel, bij V&V Plus hebben we de gepaste zonwering voor ieder budget en design. Zorg voor een aangenaam klimaat binnenshuis en bespaar op de kosten die je uitgeeft aan verkoeling en verwarming.

Er bestaan 3 manieren om de zon te weren uit je woning: buitenzonwering, binnen zonwering en zonwerend glas. Een degelijke buitenzonwering is met voorsprong de beste manier om je woning aangenaam en koel te houden. Met een premium buitenzonwering kun je de temperatuur in je woning maar liefst 10° lager houden dan de buitentemperatuur.

Zorg voor een aangenaam binnenklimaat met premium zonwering op maat

Kwalitatieve en efficiënte zonwering

Onze buitenzonwering zorgt ervoor dat de tropische hitte tijdens een zonnige zomerdag je woning niet kan binnendringen. Je houdt de hitte tegen op de best mogelijke manier. Welke zonwering jij kiest voor jouw woning of gebouw, hangt helemaal af van je eigen smaak en design keuzes.

STRUCTURELE ZONWERING

Structurele zonwering bestaat uit een moderne en tijdloze bescherming tegen het zonlicht. Door gebruik te maken van lamellen of schuifpanelen voor de ramen, hou je het zonlicht op een slimme manier buiten. Bovendien geeft deze methode jouw gebouw extra cachet en een moderne uitstraling.

ZONWERING MET SCREENS

De zonwering met screens is dan weer ideaal wanneer je aan de buitenkant van het gebouw geen blijk wil geven van de aanwezigheid van de zonwering. Deze screens zitten subtiel verwerkt in een verborgen kast boven de raam. Zonnescreens zijn discreet en onopvallend.

Bestel je premium zonwering bij V&V Plus

Bij V&V Plus vind je een ruim aanbod aan premium zonwering tijdens de renovatie van een bestaande woning of bij de realisatie van een nieuwbouwwoning.

  • Geniet van een persoonlijke en professionele aanpak
  • Zelf plaatsen of laten plaatsen door een expert
  • Gepersonaliseerde zonwering op maat van jouw project