Zonwering Aalst

Geniet van een comfortabel klimaat binnen in ieder seizoen

Zonwering Aalst

ALTIJD EEN AANGENAAM KLIMAAT BINNEN EN OOK BUITENHUIS

Woon je in Aalst of omgeving en ben je op zoek naar een geschikte zonwering voor jouw woning. V&V Plus beschikt over een ruim aanbod aan zonwering. Ben jij op zoek naar een expert in zonwering in Aalst? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag verder!

zonwering, premium zonwering, zonwering op maat, zonwering Aalst

Geniet van een comfortabel klimaat binnen in ieder seizoen

Mensen willen een goede inval van het licht, maar kiezen toch ook graag voor zonwering. Waarom? Natuurlijk licht zorgt voor een hoog comfort binnen in huis. Daarom kiezen we massaal voor grote ramen en behouwen we zo een ruim uitzicht op de natuur buiten. Kies zelf hoeveel licht van de zon jij wil binnenlaten door gebruik te maken van kwalitatieve zonwering. Sluit op warme dagen de zon buiten wanneer jij dat wil. Door gebruik te maken van een efficiënte methode om het licht van de zon te doseren, geniet je bijgevolg van deze voordelen:

 • Houd je huis lekker koel, ook al is het buiten tropisch warm.
 • Werk comfortabel op je computer zonder reflectie van buitenaf.
 • Kijk naar je favoriete serie op Netflix zonder het storende effect van de zon op bijvoorbeeld het scherm van je computer.
 • Bescherm zowel jouw meubels als ook jezelf tegen schadelijke UV stralen.
 • Laat het licht tijdens de dag binnen, maar sluit de hitte buiten.
 • Verlaag je factuur voor energie. Een goede zonwering kun je daarom zien als de perfecte investering.
 • Geniet van meer privacy in en ook rondom jouw huis.
 • Ga voor extra veiligheid. Investeer bijvoorbeeld in rolluiken en schrik de dieven af.
 • Organiseer nog betere feestjes en etentjes met familie en vrienden onder jouw terrasoverkapping of lamellendak.
 • Geef jouw woning gewoon die extra uitstraling.

Met een goede zonwering van hoge kwaliteit heb je zelf veel inspraak in de hoeveelheid licht van de zon die je wil binnenlaten. Je geniet in de zomer van een frisse ruimte binnen en in de winter hou je ook makkelijker de warmte binnen.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Zonwering voor Aalst op maat

Zowel voor projecten in renovatie als nieuw woningen voorziet V&V Plus zonwering op maat van jouw project. Of je nu kiest voor het stijlvolle effect van de structurele zonwering aan de buitenkant van de gevel of voor het mooi effect van de zonnescreens die we volledig kunnen wegwerken in je gevel, bij V&V Plus hebben we de gepaste zonwering voor ieder budget en design. Zorg voor een aangenaam klimaat binnen in huis en bespaar eveneens op de kosten die je uitgeeft aan verkoeling en verwarming.

Er bestaan 3 manieren om de zon te weren uit je woning:

 • Buitenzonwering
  • Screens
  • Lamellendak
  • Terrasoverkapping
  • Rolluiken
  • Zonneschermen
  • Markiezen
  • Uitvalschermen
 • Binnenzonwering
  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plissés
  • Lamelgordijnen
  • Vouwgordijnen
 • Zonwerend glas

Een degelijke buitenzonwering is met voorsprong de beste manier om je woning aangenaam en koel te houden. Met een buitenzonwering kun je de temperatuur in je woning met maar liefst 10 graden lager houden dan de temperatuur buiten.

Kwalitatieve en efficiënte zonwering voor regio Aalst

Onze buitenzonwering zorgt ervoor dat de tropische hitte tijdens een zonnige dag in de zomer je woning niet kan binnendringen. Je houdt de hitte tegen op de best mogelijke manier. Welke zonwering jij kiest voor jouw woning of gebouw, hangt natuurlijk ook af van je eigen smaak en design keuzes.

Structurele zonwering

Structurele zonwering bestaat uit een moderne en tijdloze bescherming tegen het licht van de zon. Door gebruik te maken van lamellen of schuifpanelen voor de ramen, hou je het licht van de zon op een slimme manier buiten. Bovendien geeft deze methode jouw gebouw extra uitstraling en een moderne uitstraling.

Zonwering via screens

De zonwering met screens is dan weer ideaal wanneer je aan de buitenkant van het gebouw geen blijk wil geven van de aanwezigheid van de zonwering. Deze screens zitten subtiel verwerkt in een verborgen kast boven de raam. Zonnescreens zijn discreet en vallen ook nauwelijks op.

Zonwering via een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een aanbouw aan je woning waarmee je het terras kan overdekken. Je kunt ook gaan voor een vrije terrasoverkapping. Het is een uitstekende manier om met een kleine moeite de ruimte in je woning groter te maken. Deze terrasoverkapping sluit mooi aan bij je huis en vormt als het ware een extra gebouw.

Je kunt met deze terrasoverkapping nog alle kanten uit op gebied van functionaliteit en uitzicht. Zo kan je ervoor kiezen om enkel een overkapping te plaatsen, maar je kunt ook de overkapping uitbreiden met zonnescreens, glaswanden of schuifwanden.

Lamellendak, lamellen overkapping, lamellen terrasoverkapping, overkapping met lamellen, terrasoverkapping met lamellen
overkapping, terrasoverkapping, overkapping Aalst

Zonwering via een lamellendak

Als je voor een lamellendak gaat, dan heb je eigenlijk een terrasoverkapping met kantelbare en of verschuifbare lamellen. Een lamellendak bestaat net als onze overkappingen uit een aluminium constructie. Overheen de constructie plaatsen we lamellen die je kunt kantelen en of uitschuiven. Je kunt de stand van de lamellen zelf bepalen en je kiest dus zelf hoeveel zon je wil doorlaten onder de overkapping.

pergola aalst zwembad, lamellendak aalst, lamellendak, lamellen overkapping, overkapping met lamellen
pergola aalst, lamellendak aalst, lamellendak, lamellen overkapping, overkapping met lamellen

Zonwering via een zonneluifel

Als je voortaan niet meer wilt sleuren met parasols, dan is de zonneluifel de best mogelijke zonwering voor je terras en tuin. Door de installatie van een zonneluifel, maak je in geen tijd schaduw op jouw terras wanneer je dat maar wil.

zonwering aalst, zonwering dendermonde, zonwering ninove, zonwering liedekerke, zonwering zottegem, zonwering geraardsbergen, zonwering denderleeuw, zonwering lede, zonwernig haaltert, zonwering ternat, zonwering asse, zonwering lebbeke, zonwering wetteren, zonwering berlare
zonneluifel, zonnetent, zonneluifel, zonwering aalst, zonwering dendermonde, zonwering ninove, zonwering liedekerke, zonwering zottegem, zonwering geraardsbergen, zonwering denderleeuw, zonwering lede, zonwernig haaltert, zonwering ternat, zonwering asse, zonwering lebbeke, zonwering wetteren, zonwering berlare

Bestel je premium zonwering voor Aalst bij V&V Plus

Bij V&V Plus vind je een groot aanbod aan kwalitatieve zonwering tijdens de renovatie van een bestaande woning of bij de realisatie van een nieuwe woning.

 • Geniet van een persoonlijke en ook en professionele aanpak.
 • Zelf plaatsen of laten plaatsen door een professioneel team en mensen in het vak.
 • Gepersonaliseerde zonwering op maat van jouw project. Wij doen zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Zonwering op maat in Aalst

Wil je genieten van alle voordelen die zonwering te bieden hebben? Dan reken je best op de kennis van een professioneel bedrijf. V&V Plus heeft heel wat ervaring met het plaatsen van zonwering in Aalst en omstreken. Aarzel dus niet om contact op te nemen. We optimaliseren graag het klimaat binnen en buiten je woning. Wij zijn onder andere actief in:

en ook een heleboel andere steden en gemeenten!

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je graag vrijblijvend een offerte aanvragen voor zonwering Aalst? Neem contact met ons op.