Zonnescreens

Houd de zon buiten!

Zonnescreens op maat

Tijdens de zomer kan het in ons land behoorlijk warm worden. We genieten mateloos van onze tijd in de tuin of op ons terras. Maar soms willen we toch aan de hitte ontsnappen. Het is dan ook bijzonder interessant wanneer je het interieur van je woning koel kan houden met zonnescreens.

Zonwering, zonnescreen, screen, zip screen, ritsscreen

Zonwering met screens

 

Zonwering met screens kan je toepassen op iedere woning of appartement. Een screen plaatsen we tegen de ramen en nemen dus weinig ruimte in. Je kiest zelf hoe ver je de zonnescreen wil openen of sluiten. De zonnescreens zijn bijzonder effectief om de zon buiten te houden, maar ook om van meer privacy te genieten. Naast het feit dat je de zon buiten houdt, kunnen ook nieuwsgierige blikken van voorbijgangers niet doorheen de screens kijken.

De voordelen van zonnescreens

Het gebruik van zonnescreens heeft veel pluspunten. De screens doen dan ook meer dan enkel de zon buiten houden. Ze zijn bovendien ook erg makkelijk in gebruik en compleet personaliseerbaar.

  • De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren aluminium
  • Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen
  • Neemt bijzonder weinig ruimte in
  • Eventueel te personaliseren met een afbeelding of logo
  • Geniet van méér privacy binnen in huis.
  • Elektrisch of manueel te bedienen
  • Onopvallend en discreet
Zonwering, zonnescreens, screens, zip screens, ritsscreens

Verduisterende zonnescreens

 

In ons gamma kies je uit verschillende types zonnescreens. Ook verduisterende zonnescreens zijn beschikbaar. Met deze screens geniet jij ten alle tijden van een verduisterd interieur. De verduisterende screens zijn ideaal om de zon buiten te houden op warme dagen, je privacy te garanderen en je woning te verduisteren op momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Rolluiken of screens: vermijd keuzestress

De keuze tussen rolluiken en screens is erg persoonlijk en afhankelijk van je woning. Soms is het moeilijker om rolluiken te plaatsen en is de keuze voor zonnescreens snel gemaakt. Wil je enkel de zon buitensluiten op warme dagen tijdens de zomer en je privacy bewaren? Dan is een zonnescreen ongetwijfeld een goede keuze.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis
Op zoek naar de juiste binnentemperatuur? Kies voor zonnescreens en houd het binnen aangenaam koel.

Zonnescreens op maat van jouw woning

VV-Plus is gespecialiseerd in zonwering op maat. Je kan bij ons terecht voor diverse types zonwering, die wij dan personaliseren op maat van jouw woning, appartement of kantoor. Heb je interesse in een bepaald type zonwering, zoals zonnescreens? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je daarna graag verder over de mogelijkheden met een zonnescreen.

❓ FAQ SCREENS 

Welke zonnescreens kunnen jullie plaatsen? 

Voor al onze zonwering producten werken wij samen met Verano, de referentie in België als ook in Nederland. 

Verano heeft 2 types zonnescreens die ze op maat maken. 

  • V550 zonnescreen en de V599 zonnescreen.

Welke doeken zijn er mogelijk voor zonnescreens? 

Alle doeken uit de Vitro & Metro kleuren collectie. 

Wat zijn de populairste kleuren voor zonnescreens? 

Zilver, ivoor, wit of antraciet 

Wat is de maximale breedte en maximale uitval? 

  • De maximale breedte van een zonnescreen is 4 meter en de maximale uitval van een zonnescreen is 6 meter. 

Hoe kan ik mijn zonnescreens elektrisch bedienen of automatiseren? 

Als u kiest voor een elektrische zonnescreens, dan kunt u via een afstandsbediening of draaischakelaar 1 of meerdere screens tegelijk of apart gaan bedienen. De Somfy motor zal ervoor zorgen dat de doeken snel en ook stil in en uit kunnen rollen. Je kan ook werken via een wandschakelaar of een applicatie. 

Als u kiest voor automatische zonnescreens, dan kunt u werken via een tijdschakelaar waarbij u niets meer hoeft te doen, je kunt namelijk alles gaan instellen. 

Verder is er ook nog een IO home motion systeem, dat werkt via het internet. Als deze goed is geïnstalleerd kun je vanaf iedere plaats uw zonnescreens gaan bedienen via voorbeeld uw gsm of iPad. 

Hoe onderhoud ik het beste mijn screens? 

Het zonweringdoek van een zonnescreen

Als het droog weer is, borstel het screen af en toe of gebruik hiervoor een stofzuiger. 

Bij nat weer, let ermee op, dat je het screen laat drogen, dus laat het openstaan, ook na de bui. Zo ga je bijvoorbeeld schimmel voorkomen. 

De cassette van een zonnescreen

Het aluminium kan je gewoon periodiek kuisen met een zeemvel en wat warm water. Je kunt ook schoonmaak middel gebruiken, maar overdrijf hier niet mee. Gebruik ook geen agressief schoonmaakmiddel om invreting en hechting op de coating te vermijden. Spoel alles ook goed na. 

Hoeveel garantie is er op een zonnescreen? 

Verano geeft standaard garantie vanuit de fabriek van 5 jaar op al haar buitenzonwering zoals bijvoorbeeld een zonnescreen. 

Zijn er ook nog alternatieve oplossingen voor screens? 

Toch nog een vraag rond zonnescreens, geen probleem! 

V&V+ is de specialist voor zonwering Aalst en eveneens in de omgeving. Staat jouw vraag toch niet in deze FAQ? Neem dan gerust contact met ons op en wij bezorgen u een antwoord en ook advies op al uw vragen.