Zonnescreens

Houd de zon buiten!

Zonnescreens op maat

Tijdens de zomermaanden kan het in ons land behoorlijk warm worden. We genieten mateloos van onze tijd in de tuin of op ons terras. Maar soms willen we toch aan de hitte ontsnappen. Het is dan ook bijzonder interessant wanneer je het interieur van je woning koel kan houden met zonnescreens.

Zonwering- screen

Zonwering met screens

 

Zonwering met screens kan worden toegepast op iedere woning of appartement. De screen worden tegen de ramen geplaatst en nemen dus weinig ruimte in. Je kiest zelf hoe ver je de zonnescreen wil openen of sluiten. De zonnescreens zijn bijzonder effectief om de zon buiten te houden, maar ook om van meer privacy te genieten. Naast het feit dat je de zon buiten houdt, kunnen ook nieuwsgierige blikken van voorbijgangers niet doorheen de screens kijken.

De voordelen van zonnescreens

Het gebruik van zonnescreens heeft veel pluspunten. De screens doen dan ook meer dan enkel de zon buiten houden. Ze zijn bovendien ook erg makkelijk in gebruik en compleet personaliseerbaar.

  • De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren aluminium
  • Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen
  • Neemt bijzonder weinig ruimte in
  • Eventueel te personaliseren met een afbeelding of logo
  • Geniet van privacy binnenshuis
  • Elektrisch of manueel te bedienen
  • Onopvallend en discreet
Zonnescreens

Verduisterende zonnescreens

 

In ons assortiment kies je uit verschillende types zonnescreens. Ook verduisterende zonnescreens zijn beschikbaar. Met deze screens geniet jij ten alle tijden van een verduisterd interieur. De verduisterende screens zijn ideaal om de zon buiten te houden op warme dagen, je privacy te garanderen en je woning te verduisteren op momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Rolluiken of screens: vermijd keuzestress

De keuze tussen rolluiken en screens is erg persoonlijk en afhankelijk van je woning. Soms is het moeilijker om rolluiken te plaatsen en is de keuze voor screens snel gemaakt. Wil je enkel de zon buitensluiten op warme dagen tijdens de zomer en je privacy bewaren? Dan zijn zonnescreens ongetwijfeld een goede keuze.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis
Op zoek naar de juiste binnentemperatuur? Kies voor zonnescreens en houd het binnen aangenaam koel.

Zonnescreens op maat van jouw woning

VV-Plus is gespecialiseerd in zonwering op maat. Je kan bij ons terecht voor diverse types zonwering, die wij dan personaliseren op maat van jouw woning, appartement of kantoor. Heb je interesse in een bepaald type zonwering, zoals zonnescreens? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden.