Zonneluifel

Geniet van schaduw wanneer jij dat wil

We kijken uit naar de zomer en kunnen niet wachten tot de zon zich wat vaker laat zien. In de zon zitten, is een zomerdroom waar iedereen van kan genieten. Maar soms wil je toch liever ontsnappen aan de brandende stralen van de zon. Schaduw is dan een welkome afwisseling. Met een zonneluifel, op maat van je woning en terras, geniet jij van schaduw wanneer jij dat wil.

Zonneluifel op maat

Een zonneluifel: de ultieme zonwering

 

Een zonneluifel is de ultieme zonwering voor je terras of tuin. Vergeet het sleuren met parasols en parasolhouders. Door een zonneluifel te installeren, creëer je moeiteloos en snel schaduw wanneer jij dat nodig hebt. Zit je graag een uurtje in de zon om daarna even te bekomen in de schaduw? Met weinig inspanning zorg je ervoor dat je ligstoel meteen in de schaduw staat. Zonneluifels zijn dan ook de meest populaire manier om snel en efficiënt schaduw te creëren.

Zonneluifels van Belgische makelij

Koop lokaal! Dat is nog steeds het motto in ons land. Mede om die reden zijn we trots op ons aanbod aan zonneluifels die allemaal van Belgische makelij zijn. Je koopt je zonneluifel rechtstreeks aan bij de fabrikant. Zo haal je gegarandeerd kwaliteit van eigen bodem in huis!

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis
Zonneluifel door V&V+

Personaliseer je zonneluifel

Onze zonneluifels zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Zo kies jij zelf de kleur van het frame en de kleur van het doek. Combineer kleurtjes en stijlen zodat de zonneluifel perfect past in jouw tuin. Voor het frame heb je de keuze uit alle RAL kleuren en structuurlakken. Ook op gebied van doeken, kies je bij VV-Plus uit een ruime selectie aan mooie doeken. Ga jij voor een neutrale kleur en leg je je kleuraccenten ergens anders. Of lijkt het je leuker om voor een fris kleurtje te kiezen voor je zonneluifel? Alles kan!

Een zonneluifel op maat van jouw woning

Heb je interesse in de installatie van een zonneluifel in je eigen tuin? VV-Plus is de ideale partner voor alle zonnewering. We zorgen voor een zonnewering op maat van jouw woning. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. We helpen je graag verder met deskundig advies.