Zonneluifel

Geniet van schaduw wanneer jij dat wil

zonnescherm, zonneluifel, zonnetent, knikarmscherm

We kijken uit naar de zomer en kunnen niet wachten tot de zon zich wat vaker laat zien. In de zon zitten, is een droom waar iedereen van kan genieten. Maar soms wil je toch liever ontsnappen aan de brandende stralen van de zon. Schaduw is dan ook een welkome afwisseling. Met een zonneluifel, op maat van je woning en terras, geniet jij van schaduw wanneer jij dat wil.

Zonneluifel op maat, zonnescherm, zonnetent, zonneluifel

Een zonneluifel: de ultieme zonwering

 

Een zonneluifel is de ultieme zonwering voor je terras of tuin. Vergeet het sleuren met bijvoorbeeld parasols en houders. Door een zonescherm te installeren, creëer je moeiteloos en snel schaduw wanneer jij dat ook maar wil. Zit je graag een uurtje in de zon om daarna even te bekomen in de schaduw? Met weinig inspanning zorg je ervoor dat je ligstoel meteen in de schaduw staat. Zonneluifels zijn dan ook de meest populaire manier om snel en efficiënt schaduw te creëren.

Zonneluifels van Belgische makelij

Koop een zonneluifel lokaal! Dat is nog steeds het motto in ons land. Mede om die reden zijn we trots op ons aanbod aan zonneluifels die allemaal van Belgische makelij zijn. Je koopt je zonneluifel rechtstreeks aan bij de fabrikant Verano. Zo haal je gegarandeerd kwaliteit van eigen bodem in huis!

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis
zonwering aalst, zonwering dendermonde, zonwering ninove, zonwering liedekerke, zonwering zottegem, zonwering geraardsbergen, zonwering denderleeuw, zonwering lede, zonwernig haaltert, zonwering ternat, zonwering asse, zonwering lebbeke, zonwering wetteren, zonwering berlare

Personaliseer je zonneluifel

Onze zonneluifels zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Zo kies jij zelf de kleur van het frame en ook de kleur van het doek. Combineer kleurtjes en stijlen zodat de zonneluifel perfect past in jouw tuin. Voor het frame heb je de keuze uit alle RAL kleuren en ook structuurlakken. Ook op gebied van doeken, kies je bij VV-Plus uit een ruime selectie aan mooie doeken. Ga jij voor een neutrale kleur en leg je je accenten ergens anders. Of lijkt het je bijvoorbeeld leuker om voor een fris kleurtje te kiezen voor je zonneluifel? Alles kan!

Een zonneluifel op maat van jouw woning

Heb je interesse in de installatie van een zonneluifel in je eigen tuin? VV-Plus is de ideale partner voor alle zonwering. We zorgen voor een zonwering op maat van jouw woning. Neem contact met ons op om je wensen rond een zonneluifel te bespreken. We helpen je graag verder met deskundig advies.

❓ FAQ ZONNELUIFEL

Welke zonneluifels kunnen jullie plaatsen? 

Voor al onze zonwering producten werken wij samen met Verano, de referentie in België als ook in Nederland. 

Verano heeft 7 verschillende zonneluifels die ze eveneens op maat maken. 

  • Rhodos zonneluifel
  • Porto zonneluifel
  • Cannes zonneluifel
  • Ipanema zonneluifel
  • Santos zonneluifel
  • St-Tropez zonneluifel
  • Santander zonneluifel

Wat zijn de populairste kleuren voor een zonneluifel? 

Zilver, ivoor als ook antraciet. 

Wat is de maximale breedte en maximale uitval? 

  • De maximale breedte van een zonneluifel is 7,5 meter en de maximale uitval van een zonneluifel is 4 meter. 

Hoeveel garantie is er op een zonneluifel? 

Verano geeft standaard garantie vanuit de fabriek van 5 jaar op al haar buitenzonwering zoals bijvoorbeeld zonneschermen. 

Welke uitvoeringen zijn er mogelijk? 

Je kunt kiezen voor een elektrische of een handmatige bediening. 

Er is de keuze voor een: 

  • Open zonluifel, een semi-cassette of een cassette.

Hoe kan ik mijn zonneluifel bedienen? 

Als u kiest voor een handmatig zonnescherm van Verano, dan kunt u via een draaistang of oogwindwerk het doek gaan bedienen. 

Als u kiest voor een elektrisch zonnescherm van Verano, dan kunt u via een afstandsbediening meerdere doeken gaan bedienen. De Somfy motor zal ervoor zorgen dat de doeken snel en ook stil in en uit kunnen rollen. Je kan ook werken via een schakelaar aan de wand of een applicatie via Somfy home motion. 

Als u kiest voor een automatisch zonnescherm van Verano, dan kunt u deze het doek ook via een zon-wind-automaat gaan bedienen. 

Hoe onderhoud ik het beste mijn zonneluifel? 

Het doek van de zonwering

Als het droog weer is, borstel het screen af en toe of gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stofzuiger. 

Bij nat weer, let ermee op, dat je het screen laat drogen, dus laat het openstaan, ook na de bui. Zo ga je bijvoorbeeld schimmel voorkomen. 

De cassette van een zonneluifel

Het aluminium kan je gewoon periodiek kuisen met bijvoorbeeld een zeemvel en wat warm water. Je kunt ook schoonmaakmiddel gebruiken, maar overdrijf hier niet mee. Gebruik ook geen agressief schoonmaak middel om het invreten en hechting op de coating te vermijden. Spoel alles ook goed na. 

Wat zijn alternatieve oplossingen voor een zonneluifel? 

Toch nog een vraag rond een zonneluifel, geen probleem! 

V&V+ is de specialist voor zonwering Aalst en eveneens in de omgeving. Staat jouw vraag toch niet in deze FAQ rond zonneluifels? Neem dan gerust contact met ons op en wij bezorgen u een antwoord en ook advies op al uw vragen.