Voorzetrolluiken op maat

Houd de temperatuur binnen koel

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden geplaatst aan de buitenzijde van het gebouw. Ze hebben dezelfde voordelen als gewone rolluiken en kunnen makkelijk geplaatst worden in een bestaand gebouw. Heb jij een woning waar geen rolluiken aanwezig zijn, maar wil je toch genieten van de vele voordelen die rolluiken bieden? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale oplossing!

voorzetrolluiken

Bestel voorzetrolluiken op maat

V&V-Plus is gespecialiseerd in maatwerk. We komen bij je langs om de maten van je ramen op te meten. Daarna beginnen we met de productie van jouw zonwering op maat. De rolluiken zijn helemaal te personaliseren naar eigen wens en design. Zo kies je voor de kast tussen alle beschikbare RAL kleuren. Ook de kleur van de lamellen kan je zelf kiezen. Kies voor kwalitatief maatwerk, aangepast aan het design van je woning!

Voorzetrolluiken kunnen ook gebruikt orden voor het afsluiten van een garage of winkelruimte. Ook hier komen we bij je langs om de juiste maten op te nemen en de rolluiken te installeren.

Kwaliteit van eigen bodem

Onze voorzetrolluiken zijn van Belgische makelij. V&V-Plus werkt rechtstreeks samen met de fabrikant van de rolluiken en dat is Verano. Wij leveren maatwerk aan huis en zorgen ervoor dat de voorzetrolluiken met grote precisie worden geplaatst. Koop lokaal en kies voor kwalitatief maatwerk uit eigen land.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Elektrische voorzetrolluiken met motor

Onze voorzetrolluiken zijn voorzien van een rolluikmotor. Op die manier kan je zonder veel moeite de rolluiken openen en sluiten. Je kunt de rolluiken ook gedeeltelijk openen of sluiten. Dat geeft je de mogelijkheid om zelf te beslissen hoe veel licht je binnen wil laten. Elektrische voorzetrolluiken met motor zijn een slimme en hedendaagse keuze die de waarde van je woning zienderogen doen stijgen. Kies voor gemak en geniet van de voordelen!

Voorzetrolluiken

Rolluiken of screens: zo kies je jouw match

Een keuze maken tussen rolluiken en screens is niet altijd evident. Afhankelijk van je precieze wensen en de opbouw van je woning, kan één van beide mogelijkheden de voorkeur hebben. Zonnescreens geven je vooral de mogelijkheid om de zon buiten te sluiten en jezelf meer privacy te bieden. Rolluiken hebben boven op deze eigenschappen ook een isolerende werking. Heb jij een woning waar geen rolluiken aanwezig zijn? Dan ben je niet verplicht om voor screens te kiezen. Voorzetrolluiken kunnen bij ieder raam geïnstalleerd worden dankzij de kast die aan de buitenzijde van het gebouw wordt bevestigd.

Interesse in rolluiken voor buiten?

Heb je interesse om rolluiken te plaatsen zonder dat daar grote renovatiewerken aan te pas hoeven te komen. De voorzetrolluiken bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Daardoor hoef je dus geen muren uit te breken of grote werkzaamheden in te plannen. Ook jij kan zorgeloos genieten van de voordelen die rolluiken te bieden hebben. VV-Plus is gespecialiseerd in zonwering en rolluiken op maat. Je kunt bij ons terecht voor kwalitatief precisiewerk. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. We helpen je graag verder met professioneel advies! Wij zijn actief in Aalst, Dendermonde, Ninove en een heleboel andere locaties!

❓ FAQ VOORZETROLLUIKEN EN ROLPOORTEN 

Welke rolluiken of rolpoorten kunnen jullie plaatsen? 

Voor al onze zonwering producten werken wij samen met Verano, de referentie in België als ook in Nederland. 

Verano heeft 4 types rolluiken die ze eveneens op maat maken. 

  • RV40 als ook de RV45 voorzetrolluiken
  • RV55 als ook de RV77 voorzetrolluiken

Wat zijn de populairste kleuren voor een rolluik of rolpoort? 

Grijs, bruin, ivoor als ook wit. 

Wat is de maximale breedte en maximale hoogte? 

  • De maximale breedte van een voorzetrolluik is 4,4 meter. 
  • De maximale hoogte van een voorzetrolluik is 4 meter. 

Welke uitvoeringen zijn er mogelijk bij voorzetrolluiken? 

Je kunt bij voorzetrolluiken kiezen voor een elektrische of een handmatige bediening. 

Als u kiest voor een elektrische rolluiken, dan kunt u via een afstandsbediening of draaischakelaar 1 of meerdere rolluiken tegelijk of apart gaan bedienen. De Somfy motor zal ervoor zorgen dat de doeken snel en ook stil in en uit kunnen rollen. Je kan ook werken via een wandschakelaar of een applicatie. 

Als u kiest voor automatische voorzetrolluiken, dan kunt u werken via een tijdschakelaar waarbij u niets meer hoeft te doen, je kunt namelijk alles gaan instellen. 

Verder is er voor voorzetrolluiken ook nog een IO home motion systeem, dat werkt via het internet. Als deze goed is geïnstalleerd kun je vanaf iedere plaats uw voorzetrolluik gaan bedienen via bijvoorbeeld uw gsm of iPad. 

Hoeveel garantie is er op voorzetrolluiken? 

Verano geeft standaard garantie vanuit de fabriek van vijf jaar op al haar buitenzonwering zoals bijvoorbeeld rolluiken. 

Wat zijn alternatieve oplossingen voor een rolluik? 

Toch nog een vraag over onze voorzetrolluiken, geen probleem! 

V&V+ is de specialist voor zonwering Aalst en eveneens in de omgeving. Staat jouw vraag toch niet in deze FAQ? Neem dan gerust contact met ons op en wij bezorgen u een antwoord en ook advies op al uw vragen.