Verandazonwering

Een veranda met verandazonwering is een mooie uitbreiding van je woning waar het aangenaam vertoeven is wanneer het buiten wat te koud wordt. In de zomer worden de meeste veranda’s weinig gebruikt omdat het er dan te warm is. Een goede verandazonwering is dan de perfecte oplossing om ook tijdens de hete maanden in de zomer een aangenaam klimaat te creëren in de veranda.

Wat is een verandazonwering?

Een verandazonwering is een op maat gemaakt systeem dat je kan uitschuiven overheen de veranda. Zo hou je de zon buiten op hete dagen en blijft de temperatuur in je veranda ook aangenaam en fijn.

Doordat dit type zonwering uitschuifbaar is, bepaal jij bijgevolg zelf wanneer je deze verandazonwering wil gebruiken en wanneer niet.

Het blijft een feit dat datzelfde zonnetje net wonderen kan doen tijdens de iets koudere maanden!

verandazonwering aalst, verandazonwering
verandazonwering aalst, verandazonwering
Op zoek naar de perfecte verandazonwering?

De voordelen van verandazonweringen

Een uitschuifbare zonwering voor je veranda biedt een heleboel voordelen en zorgt er voor dat je meer tijd in je veranda kan doorbrengen.

  • Zorg voor schaduw op warme dagen: schuif de verandazonwering open tijdens warme dagen in de zomer om de hitte buiten te houden.
  • Leef meer in je veranda: doordat je het klimaat in de veranda beter kan regelen, zal je meer tijd doorbrengen in deze ruimte.
  • Optimaliseer het binnenklimaat in je veranda: de verandazonwering kan je deels of compleet uitschuiven. Geniet je van een beetje warmte van de zon, maar liever niet te veel? Dat kan!
  • Makkelijke installatie: de verandazonwering is makkelijk te installeren, zeker wanneer je deze klus overlaat aan een expert. V&V Plus komt graag bij je langs om een zonwering over jouw veranda te installeren.
Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Verandazonwering op maat

Iedere veranda is anders en er bestaat geen kant-en-klaar pakket om een zonwering voor je veranda te installeren.

Gelukkig kan je beroep doen op de kunde en kennis van V&V Plus.

Wij zijn gespecialiseerd in zonwering op maat en we produceren ook met plezier een verandazonwering op maat van jouw veranda. Jij kiest zelf hoe je wil dat de zonwering eruit ziet, wij doen de rest!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat een zonwering voor je veranda plaatsen door een expert

Vind je het spijtig dat je jouw veranda tijdens de zomer bijna nooit gebruikt omdat het er te warm is? Ben je op zoek naar een expert in werk op maat en zonwering in de regio rond Aalst? V&V Plus beschikt over een jaren ervaring met werk op maat. Laat je verandazonwering op maat installeren door een expert om er zeker van te zijn dat alles perfect past en functioneert.

Een goed geïnstalleerde verandazonwering biedt je jaren plezier en schaduw!

Ben je op zoek naar een expert in zonwering en overkappingen in Aalst of de omliggende regio? Dan is V&V Plus wellicht de perfecte partner voor jouw werkzaamheden! Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden in verband met een verandazonwering te bespreken.

❓  FAQ VERANDAZONWERING 

Welke verandazonweringen kunnen jullie plaatsen? 

Voor al onze zonwering producten werken wij samen met Verano, de referentie in België als ook in Nederland. 

Verano heeft 4 verschillende veranda zonweringen die ze eveneens op maat maken. 

  • Oslo verandazonwering en de Hamar verandazonwering.
  • Tallinn verandazonwering en de Odense verandazonwering.

Wat zijn de populairste kleuren voor een veranda zonwering? 

Wit, ivoor, bruin als ook antraciet structuur. 

Wat is de maximale breedte en maximale uitval? 

  • De maximale breedte van een verandazonwering is 10 meter. 
  • De maximale uitval van een verandazonwering is 5 meter. 

Hoeveel garantie is er ? 

Verano geeft standaard garantie vanuit de fabriek van vijf jaar op al haar buitenzonwering zoals bijvoorbeeld verandazonweringen. 

Welke uitvoeringen zijn er mogelijk? 

Je kunt kiezen voor onder zonwering of boven zonwering. 

We kunnen deze zonwering vrijstaand plaatsen op palen, maar ook op een terrasoverkapping of op een veranda. 

De Tallinn heeft een handmatige bediening, in tegenstelling tot de andere modellen die volledig elektrisch zijn. 

Hoe kan ik mijn zonwering elektrisch bedienen of automatiseren? 

Als u kiest voor bijvoorbeeld een elektrische verandazonwering, dan kunt u via een afstandsbediening meerdere doeken gaan bedienen. De Somfy motor zal ervoor zorgen dat de doeken snel en ook stil in en uit kunnen rollen. Je kan ook werken via een wandschakelaar of een applicatie. 

Kan ik mijn zonwering nadien nog uitbreiden? 

Ja, dat is mogelijk met bijvoorbeeld een glaswand of schuifwand, bij de plaatsing op een terrasoverkapping. Op deze manier kun je de terrasoverkapping nog meer winddicht maken en als het ware een tuinkamer maken. 

Zijn er ook nog alternatieve oplossingen ? 

Toch nog een vraag, geen probleem! 

V&V+ is de specialist voor zonwering Aalst en eveneens in de omgeving. Staat jouw vraag toch niet in deze FAQ? Neem dan gerust contact met ons op en wij bezorgen u een antwoord en ook advies op al uw vragen.