Screens

Houd de zon buiten!

Tijdens de zomer kan het in ons land behoorlijk warm worden als je geen zonwering hebt zoals bijvoorbeeld screens. We genieten mateloos van onze tijd in de tuin of op ons terras. Maar soms willen we toch aan de hitte ontsnappen. Het is dan ook bijzonder interessant wanneer je het interieur van je woning koel kan houden met screens.

Zonnescreens op maat
Zonwering, zonnescreen, screen, zip screen, ritsscreen

Zonwering met screens

 

Zonwering met screens kan je toepassen op iedere woning of appartement. Een screen plaatsen we tegen de ramen en nemen dus weinig ruimte in. Je kiest zelf hoe ver je de screen wil openen of sluiten. De screens zijn bijzonder effectief om de zon buiten te houden, maar ook om van meer privacy te genieten. Naast het feit dat je de zon buiten houdt, kunnen ook nieuwsgierige blikken van voorbijgangers niet doorheen de screens kijken.

De voordelen van een screen

Het gebruik van screens heeft veel pluspunten. De screens doen dan ook meer dan enkel de zon buiten houden. Ze zijn bovendien ook erg makkelijk in gebruik en compleet personaliseerbaar.

  • De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren aluminium
  • Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen
  • Neemt bijzonder weinig ruimte in
  • Eventueel te personaliseren met een afbeelding of logo
  • Geniet van méér privacy binnen in huis.
  • Elektrisch of manueel te bedienen
  • Onopvallend en discreet
Zonwering, zonnescreens, screens, zip screens, ritsscreens

Verduisterend screen

 

In ons gamma kies je uit verschillende types screens. Ook een verduisterende variant is beschikbaar. Met dit model geniet jij ten alle tijden van een verduisterd interieur. Een verduisterend screen is ideaal om de zon buiten te houden op warme dagen, je privacy te garanderen en je woning te verduisteren op momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

Een rolluik of een screen: vermijd keuzestress

De keuze tussen rolluiken en screens is erg persoonlijk en afhankelijk van je woning. Soms is het moeilijker om rolluiken te plaatsen en is de keuze voor screens snel gemaakt. Wil je enkel de zon buitensluiten op warme dagen tijdens de zomer en je privacy bewaren? Dan is een screen ongetwijfeld een goede keuze.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis
Op zoek naar de juiste binnentemperatuur? Kies voor screens en houd het binnen aangenaam koel.

Screens op maat van jouw woning

VV-Plus is gespecialiseerd in zonwering op maat. Je kan bij ons terecht voor diverse types zonwering, die wij dan personaliseren op maat van jouw woning, appartement of kantoor. Heb je interesse in een bepaald type zonwering, zoals screens? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je daarna graag verder over de mogelijkheden met een screen.