Overkappingen

Geniet het hele jaar door van jouw tuin!

Overkappingen

Een overkapping over je terras zorgt ervoor dat je het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten. Ook wanneer het regent, kan je onder de overkapping genieten van de frisse buitenlucht. V&V+ is gespecialiseerd in overkappingen voor ieder type woning en tuin. We produceren de overkapping op maat van jouw woning of bouwproject. Bekijk dus zeker ons aanbod om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Belgische makelij
Op maat gemaakt
Kwaliteit in huis

Terrasoverkappingen

Hou jij er ook van om met enkele vrienden buiten op het terras een barbecue te organiseren of een glaasje te drinken in goed gezelschap? Samen buiten zitten, geeft je een zomers gevoel. Je krijgt bovendien lekker veel energie van de buitenlucht. Door een terras overkapping te plaatsen, hoef je nooit binnen te vluchten voor een regenbui of omdat de zon direct op je schijnt. Een overkapping boven je terras bied je de mogelijkheid om het hele jaar door je terras te gebruiken.

Terrasoverkapping_Ledro
Terrasoverkapping_Iseo

Pergola

Een pergola in je tuin zorgt gegarandeerd voor een gezellig buitengevoel. De pergola zonwering geeft je een schaduwrijke omgeving op momenten dat je eventjes uit de zon wil. Maar de pergola is ook de ideale plek om onder te schuilen voor een bui. Onze pergola’s worden afgewerkt met een zonwerend, waterafstotend en weerbestendig polyester doek.

Verandazonwering

Beschik je reeds over een fijne veranda die toch net iets te warm wordt in de zomer? Een verandazonwering kan uitgeschoven worden wanneer nodig. Zo benut je de warmte van de zon optimaal. Tijdens de lente en herfst geniet je van het verwarmende effect van de zon op je veranda. In de zomer, wanneer de zon echt haar best doet, kan je de zonwering uitschuiven overheen de veranda en zo genieten van een lekker koele veranda!

Verandazonwering

Lamellendak

Een lamellendak is de ideale oplossing voor tuinliefhebbers die graag de touwtjes in handen houden. Onder de lamellen geniet je van een gezellig en sfeervol hoekje waar jij bepaalt hoeveel zon je wil doorlaten. De lamellen kunnen elektrisch bediend worden. Op die manier kunnen de lamellen gekanteld worden in de hoek die jij kiest. Je kunt de lamellen ook helemaal openschuiven, zodat er niks in de weg staat tussen jou en de zon!

Glaswanden en schuifwanden

Naast zon en regen kan je op je terras ook heel wat last ondervinden van de wind. Een degelijke scheidingswand is hier de ideale oplossing. Door een glazen wand of een schuifwand te installeren creëer je makkelijk een tuinkamer, helemaal naar je eigen wensen en instellingen. Wil je graag veel licht en weinig wind? Of hou je wel van een zuchtje wind doorheen de lamellen? Jij kiest!

Combineer en optimaliseer je overkapping

Overkappingen, glaswanden en een lamellendak kunnen met elkaar gecombineerd worden om de ultieme buitenruimte te creëren. Door de juiste producten met elkaar te combineren, zorg je voor een tuinkamer of sfeerhoekje in de tuin waar jij een complete controle over kan uitoefenen.

V&V+ levert en installeert alle producten op maat van jouw tuin of terras. Op die manier heb jij het helemaal voor het zeggen en beslis jij exact waar je welk type overkapping wenst te gebruiken. Bekijk zeker even ons aanbod of neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken. Ongeacht de specifieke overkapping die jij nodig hebt, wij zorgen voor exclusief maatwerk. Alle overkappingen worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende materialen en afwerkingsvormen.

 • Terras overkapping
 • Pergola overkapping
 • Dak overkapping
 • Jacuzzi overkapping
 • Vrijstaande overkapping
 • Overkapping met lamellen
 • Glaswand met overkapping
 • Zijwand met overkapping
Overkappingen-verandazonwering-pergola

Kwalitatieve en duurzame overkappingen

V&V+ is gespecialiseerd in maatwerk. Je kunt bij ons terecht voor overkappingen, wanden en zonweringen op maat van jouw bouwproject, renovatieproject of tuin. Al onze producten worden lokaal geproduceerd en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 • CE veiligheidsmarkering
 • Producten van Belgische makelij
 • Op maat gemaakt
 • Duurzame en kwalitatieve producten
 • Levering en plaatsing door een professional
 • Gegarandeerd tuinplezier!