Blog

overkapping dichtmaken, glaswand, schuifwand, overkapping, terrasoverkapping

3 Manieren om je overkapping dicht te maken

Het is heerlijk vertoeven onder je overkapping tijdens een windstille, zonnige dag. Maar waarom zou je niet het ganse jaar door genieten van je terras met overkapping? Door je overdekt terras winddicht te maken creëer je een gezellige ruimte waar het aangenaam vertoeven is in alle seizoenen. Ontek de drie populairste methodes.
hou je huis koel zonder airco tips, rolluik, rolluiken

Hou je huis koel zonder airco: 5 tips!

Tijdens de warme zomermaanden gaan we op zoek naar verfrissing. Een airco is lawaaierig en verbruikt bovendien veel energie. Maar hoe kan je het huis koel houden zonder airco? We geven je graag enkele tips om de koelte binnenshuis te bewaren.
zonnescreens-of-rolluiken

Screens of rolluiken: welke zonwering past het best bij jou?

Kies je voor screens of rolluiken? Beide zijn goed geschikt om tijdens de zomermaanden de hitte buiten te houden. Ook om direct zonlicht te vermijden, kan je beide toepassingen bruikbaar. Maar welke zonwering past het best bij jou en je levensstijl?
Tips om je woning koel te houden

5 tips om je woning koel te houden

De zomermaanden in België worden steeds warmer en we doorstaan hittegolf na hittegolf. De kans is groot dat de temperatuur in jouw woning of appartement ook stijgt. Je woning koel houden, is mogelijk, maar je moet er vaak wel wat extra moeite voor doen. We helpen je graag om de koelte te bewaren! Met deze tips wordt het makkelijk om de temperatuur in je woning onder controle te houden.
zonneluifels, zonneluifel, zonwering, Verano zonwering, buitenzonwering

Houdt de warmte buiten met een fijne zonneluifel

Zonneluifels zijn niet alleen erg prettig om te gebruiken als je wel buiten wilt zitten, ze zijn ook zeer effectief om de zon te weren tijdens de warme maanden in de zomer.